Over Mij

Als creatieve freelancer specialiseer ik mij in logo & brand design, video bewerking en collagekunst. Ik vind het fantastisch om mijn klanten te helpen hun visie tot leven te brengen en hun merk te versterken.

Ik ben een digital nomad gevestigd in het prachtige Zuid-Frankrijk. Hier woon ik parttime "off the grid" met mijn man en kunnen we dankzij ons werk als freelancers deze levensstijl behouden. 

Ik blijf mezelf voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken om zo nog beter aan je vraag te kunnen voldoen.

Ik breng mijn creativiteit tot leven door het ontwerpen van inzichtkaarten, postkaarten, posters, uitnodigingen,.. . Door mijn orakelkaarten kunnen mensen dagelijks inspiratie opdoen en nieuwe inzichten verkrijgen. 

Ik ben dol op avontuur en geniet van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Mijn ondernemende geest en liefde voor kunst hebben mij geholpen om een leven te creëren dat past bij mijn dromen.

Neem gerust verder een kijkje op mijn website en ontdek hoe ik jou kan helpen door je merk naar een hoger niveau te tillen of een mooie collage voor jou te ontwerpen. 

Twijfel niet om mij volledig vrijblijvend een berichtje te sturen.

Hopelijk tot binnenkort!
Marjolein 

InstagramLinkedInLinkFacebook